sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Phuketin matkapäiväkirja, päivä 5

Perjantaina aviomies heräsi aamuvarhaisella ja lähti golfaamaan Red Mountain -kentälle me poikasen kanssa jäätiin nukkumaan ja heräiltiin sitten sopivasti aamiaisen viimeiselle tunnille.

Aamiaisen jälkeen tultiin huoneelle olemaan ihan kaikessa rauhassa, kirjoittelin nuo kaikki eilisen lätinät, kävin suihkussa, poikanen teki koulutehtäviä ja oli pädillä. Varasin meille klo 13 shuttle-bussin Jungceylonille, ja aviomiehelle paikan seuraavaan, ja takaisin neljän jälkeen.

Sain mukavasti shoppailtua lähes kaiken mitä tarvitsin, pääsin muun muassa käymään Phuketin ykköskohteessani, kaupassa, jossa myydään hiusjuttuja ja rihkamakoruja. Siellä on voittamaton valikoima niitä sellaisia hammastettuja hiusklipsejä, ja ostin niitä runsaat määrät. Kauppa ei ole halpa, viimeksi järkytyin hinnoista, mutta aivan sama, koska näitä ei muualta saa. Ostokseni maksoivat 1600 BTH eli 30-40 €. Tuollaisen summan voi kyllä helposti käyttää jossain Ninjassa tai Bijou Brigitessä.


Muut shoppailut: Make up Storen peitevoide, tekoripsiä ja liimaa (kuten sanottua, palaan tähän aiheeseen vielä), poikaselle snorkkelit, anopille tuliaisia, jotain vartalonhoitotuotteita.

Käytiin lounaalla Urban-jotain nimisessä ravintolassa Jungceylonin ravintolakadulla, ei ollut kummoinen paikka.

Ehdittiin vielä hyvin hotellin shuttle-kuljetukseen. Hotellilla mentiin poolille, mutta aurinko alkoi aika pian jo laskea, kello oli jo yli viisi.

Hotellielbauksen jälkeen lähdettiin pizzalle (tosin poikanen söi kana-schitzelin), ihan ok paikka, nimeä en taas muista. Ostin ravintolan läheisestä kojusta hauskan virkatun yläosan. Kun noita kojuja vaan malttaa käydä läpi niin niistä löytyy kaikenlaista kivaa, pitää osata katsoa sen bulkkikrääsän yli.

Auringonotto jäi vähälle. Tuntuu, että aurinkoa pitää oikein ahnehtia, koska päivät kuluvat niin nopeaan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti